De Locatie

Zuytland Buiten ligt in de gemeente Nissewaard met mooie schilderachtige dorpskernen. Maar ook de directe nabijheid van Spijkenisse en Rotterdam. De vele fietsroutes voeren u door Brielle, Rockanje en Hellevoetsluis. Een gebied waar u blijft genieten.

Het gezellige oudhollandse dorp Zuidland ligt op loopafstand van Zuytland Buiten. Dit dorp heeft een historisch dorpsplein met een mooie middeleeuwse kerk. U treft er tevens een uitgebreid winkelaanbod dat in al uw dagelijkse behoeften voorziet. In Zuidland en in de direct omgeving zijn bovendien diverse restaurants gevestigd.

Bernisse

Het natuur- en recreatiegebied waar Zuytland Buiten deel van uit maakt, biedt eindeloze mogelijkheden voor het beoefenen van diverse watersporten en het maken van lange wandelingen en fietstochten. Ook kan er in de directe omgeving worden paard gereden en zijn er legio prima visstekken. Bovendien bevinden het Haringvliet, de Noordzeekust, het historische Brielle en de badplaatsen Rockanje, Oostvoorne en Ouddorp zich op slechts een steenworp afstand.

Niet onbelangrijk: uw ideale vakantieplek is prima te bereiken, zowel met eigen als openbaar vervoer.

Recreatie

De zeven kilometer lange Bernisse vormt de grens tussen Voorne en Putten. Vroeger was dit de handelsroute tussen Holland en Vlaanderen. Nu vormt het samen met de omliggende kommen, plassen, weilanden en bossages het ruim 300 hectare grote natuur- en recreatiegebied Bernisse. Samen met het Oostvoornse Meer, de kust van Voorne en het Brielse Meer maakt het deel uit van één van de mooiste natuurgebieden op de Zuid Hollandse eilanden. Strand, duinen, groen en veel water voeren hier de boventoon.

Direct aan de Bernisse ligt het waterrijke Zuytland Buiten. Het park wordt omzoomd door rietkragen en is toegankelijk voor zeilers, kanoërs, roeiers en zwemmers. Langs de Brenisse liggen diverse kleine strandjes.

Ligging Zuytland buiten tekening ingezoomd

 

 

o2planrealisatie.jpg

Lindeloof Vastgoed BV

Christiaan Huygensweg 31
3225 LD Hellevoetsluis
info@zuytlandbuiten.nl

Logo lindeloof vastgoed

Cloudfaction, internetspecialisten. Lindeloof Vastgoed®