Algemene Verkoopinformatie beschikbaar

Bij het kopen van een recreatiewoning komt het nodige kijken. Hoe gaat de aankoop, welke kosten krijg ik mee te maken, op welke wijze kan ik de woning gebruiken? Vragen die ons vaak worden gesteld.

Om u nog beter te informeren hebben wij de meest gesteld vragen en bijbehorende antwoorden opgenomen in één document: Algemene Verkoopinformatie. Het document is te vinden op onze website www.zuytlandbuiten.nl onder het kopje Verkoop.

Klik hier om direct naar de Algemene Verkoopinformatie te gaan.

 

terug

Zuytland Buiten 4-6 maart op de Second Home Beurs

Zuytland Buiten is van 4 tot en met 6 maart 2016 weer aanwezig op de Second Home Beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. In samenwerking met het project BrabantsHoeven zijn we te vinden in stand 428.

Zuytland Buiten is een recreatiepark waar de laatste 61 woningen aan het water gebouwd gaan worden. Het project is gelegen in het grote natuur- en recreatiegebied Bernisse op het mooie eiland Voorne-Putten. Met zijn vestingsteden Hellevoetsluis en Brielle, de ringdorpen Simonshaven, Geervliet en Abbenbroek en de nabijheid van de Noordzeestanden van Oostvoorne en Rockanje. Rotterdam ligt slechts op 20 autominuten. Het park wordt ondertussen succesvol verhuurd door Hogenboom Vakantieparken.

U kunt hier uw gratis toegangskaart downloaden.

Wij ontvangen u graag.

terug

Eerste verkoop gerealiseerd, diverse opties geplaats

Eerste verkoop gerealiseerd, diverse opties geplaatst

De verkoop van de woningen in de laatste fase van Zuytland Buiten komt op gang. De eerste verkoop is gerealiseerd en door een aantal geïnteresseerden is een optie op een woning geplaatst.

De keuze voor het 'cafetariamodel' werkt. Kopers op Zuytland Buiten hebben de mogelijkheid een kavel te kiezen en zelf te bepalen welke woning ze op die kavel willen laten bouwen. De koopsom van de kavel en de bouwprijs van de woning maken samen de totale koopsom. Met dit model kan vanuit het wensenlijstje en het beschikbare budget de ideale keuze gemaakt worden.

De belangstelling en interesse voor het project is groot. Zeker nu vaststaat, dat de derde fase er echt gaat komen. Sterker nog, de bouw start als de eerste vijf woningen zijn verkocht. De planning is om in april te beginnen met de werkzaamheden om te gaan bouwen.

Met de prachtige ligging in het natuur- en recreatiegebied de Bernisse is Zuytland Buiten een uniek vakantiepark. Er zijn genoeg mensen die hier zouden willen gaan wonen. Permanente bewoning is alleen niet toegestaan. Gelukkig mag u wel 365 dagen per jaar gebruik maken van uw recreatiewoning.

terug

Welstand is akkoord met ontwerp woningen Zuytland Buiten

Welstand is akkoord met ontwerp woningen Zuytland Buiten

De welstandcommissie van de gemeente Nissewaard heeft zich gebogen over de woningontwerpen voor de 3e fase van Zuytland Buiten. Als inleiding is eerst de verkoopfilm getoond zodat de context en de huidige situatie goed in beeld zijn gebracht. Vervolgens zijn de verschillende woningontwerpen besproken. Er is voor gekozen de nieuw te bouwen woningen in metselwerk uit te voeren. Een aantal woningen krijgt een topgevel in houtstructuur. De aanbouw bij het type Rietzanger is volledig in houtstructuur. Voor de visserslodge is gekozen voor een volledige uitvoering in houtstructuur: in de kleuren naturel, Zweeds rood en lood.

De commissie reageerde zeer positief en met complimenten over de gekozen aansluiting bij de bestaande woningen voor wat betreft vorm, materiaalgebruik en uitstraling.

Daarnaast is er specifiek gesproken over het type Meerkoet. De keuze gebruik te maken van het type Kuifduiker en deze met een ‘serre’ aan elkaar te verbinden werd met complimenten ontvangen. Om de doorzichten in het park optimaal te houden stelde de commissie voor de positie van de woningen wat aan te passen. In overleg met de stedenbouwkundige van de gemeente is besloten 2 Meerkoeten dwars te plaatsen.

We hebben zowel van de welstand als van de stedenbouwkundige het akkoord op de ontwerpen en de positie van de woningen. Voor ons een belangrijke stap naar de start bouw in april 2016.

terug

Rijnmond Nu, de Boer op live vanuit de Bernisse

PERSBERICHT

Simonshaven, 17 augustus 2015

Rijnmond Nu, de Boer op live vanuit de Bernisse
Op donderdag 20 augustus 2015 is ‘Rijnmond Nu, de Boer op’ te gast in het natuur- en recreatiegebied de Bernisse. Ruud de Boer zal zijn radioprogramma tussen 16.00 – 19.00 uur presenteren vanaf de Pannenkoekenbakker aan de Stompaardsedijk 2 in Simonshaven. De uitzending is gratis toegankelijk.

Het programma praat u bij over het nieuws van om de hoek, maar ook over binnen- en buitenlandse kwesties. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Tussen 16.00 – 17.00 uur gaat Leen Poldervaart (voormalig gebiedsbeheerder) met een elektrische sloep op pad en zal hij de luisteraars meenemen door de mooie natuur van de Bernisse, afgewisseld met reacties van gasten. Van 17.00 – 18.00 uur komt het nieuws uit binnen- en buitenland. In het laatste blok schuiven, naast wethouder Hamerslag van de gemeente Nissewaard, Cees Vingerling (ondernemer en inwoner van Zuidland), Robert Broos (De Pannenkoekenbakker), Anjo Booda (ondernemer en ontwikkelaar van Zuytland Buiten) en een bestuurder van het recreatieschap aan tafel om te praten over de ontwikkelingen in en mogelijkheden van het natuur- en recreatiegebied.

Uitzending bijwonen?
Altijd al eens een radio-uitzending willen bijwonen, maar nooit de gelegenheid gehad? Dit is nu mogelijk. Tijdens de uitzending bent u welkom bij de Pannenkoekenbakker op locatie. Hier ziet u hoe Ruud de Boer met zijn team te werk gaat. Heeft u een bijzonder verhaal of bijzondere band met het gebied? Kom tijdens de uitzending naar de locatie en wellicht bent u dan met uw verhaal live in de uitzending te horen.

Zuytland Buiten en de Pannenkoekenbakker maken uitzending mogelijk
Namens Zuytland Buiten heeft Anjo Booda samen met Robert Broos van de Pannenkoekenbakker het initiatief genomen RTV Rijnmond op locatie te krijgen. We zijn steeds op zoek naar mogelijkheden om Voorne Putten en de Bernisse in het bijzonder beter op de kaart te krijgen. De doelstelling van het programma sluit hier goed bij aan. Informatief met nieuws uit de regio, informatie over een gebied wat nog niet veel mensen kennen én luisteraars uit de regio. In samenwerking met RTV Rijnmond hebben we een aantrekkelijk programma weten samen te stellen met leuke en interessante gasten.

Het is een mooi voorbeeld van samenwerking tussen partijen die actief zijn in het gebied. Het recreatieschap als beheerder, de gemeente als beleidsmaker, ondernemers die het gebied dragen en RTV Rijnmond als media. Samen sterk.

terug

Meer artikelen...

o2planrealisatie.jpg

Lindeloof Vastgoed BV

Christiaan Huygensweg 31
3225 LD Hellevoetsluis
info@zuytlandbuiten.nl

Logo lindeloof vastgoed

Cloudfaction, internetspecialisten. Lindeloof Vastgoed®