Rijnmond Nu, de Boer op live vanuit de Bernisse

PERSBERICHT

Simonshaven, 17 augustus 2015

Rijnmond Nu, de Boer op live vanuit de Bernisse
Op donderdag 20 augustus 2015 is ‘Rijnmond Nu, de Boer op’ te gast in het natuur- en recreatiegebied de Bernisse. Ruud de Boer zal zijn radioprogramma tussen 16.00 – 19.00 uur presenteren vanaf de Pannenkoekenbakker aan de Stompaardsedijk 2 in Simonshaven. De uitzending is gratis toegankelijk.

Het programma praat u bij over het nieuws van om de hoek, maar ook over binnen- en buitenlandse kwesties. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Tussen 16.00 – 17.00 uur gaat Leen Poldervaart (voormalig gebiedsbeheerder) met een elektrische sloep op pad en zal hij de luisteraars meenemen door de mooie natuur van de Bernisse, afgewisseld met reacties van gasten. Van 17.00 – 18.00 uur komt het nieuws uit binnen- en buitenland. In het laatste blok schuiven, naast wethouder Hamerslag van de gemeente Nissewaard, Cees Vingerling (ondernemer en inwoner van Zuidland), Robert Broos (De Pannenkoekenbakker), Anjo Booda (ondernemer en ontwikkelaar van Zuytland Buiten) en een bestuurder van het recreatieschap aan tafel om te praten over de ontwikkelingen in en mogelijkheden van het natuur- en recreatiegebied.

Uitzending bijwonen?
Altijd al eens een radio-uitzending willen bijwonen, maar nooit de gelegenheid gehad? Dit is nu mogelijk. Tijdens de uitzending bent u welkom bij de Pannenkoekenbakker op locatie. Hier ziet u hoe Ruud de Boer met zijn team te werk gaat. Heeft u een bijzonder verhaal of bijzondere band met het gebied? Kom tijdens de uitzending naar de locatie en wellicht bent u dan met uw verhaal live in de uitzending te horen.

Zuytland Buiten en de Pannenkoekenbakker maken uitzending mogelijk
Namens Zuytland Buiten heeft Anjo Booda samen met Robert Broos van de Pannenkoekenbakker het initiatief genomen RTV Rijnmond op locatie te krijgen. We zijn steeds op zoek naar mogelijkheden om Voorne Putten en de Bernisse in het bijzonder beter op de kaart te krijgen. De doelstelling van het programma sluit hier goed bij aan. Informatief met nieuws uit de regio, informatie over een gebied wat nog niet veel mensen kennen én luisteraars uit de regio. In samenwerking met RTV Rijnmond hebben we een aantrekkelijk programma weten samen te stellen met leuke en interessante gasten.

Het is een mooi voorbeeld van samenwerking tussen partijen die actief zijn in het gebied. Het recreatieschap als beheerder, de gemeente als beleidsmaker, ondernemers die het gebied dragen en RTV Rijnmond als media. Samen sterk.

terug

o2planrealisatie.jpg

Lindeloof Vastgoed BV

Christiaan Huygensweg 31
3225 LD Hellevoetsluis
info@zuytlandbuiten.nl

Logo lindeloof vastgoed

Cloudfaction, internetspecialisten. Lindeloof Vastgoed®