Eerste verkoop gerealiseerd, diverse opties geplaats

Eerste verkoop gerealiseerd, diverse opties geplaatst

De verkoop van de woningen in de laatste fase van Zuytland Buiten komt op gang. De eerste verkoop is gerealiseerd en door een aantal geïnteresseerden is een optie op een woning geplaatst.

De keuze voor het 'cafetariamodel' werkt. Kopers op Zuytland Buiten hebben de mogelijkheid een kavel te kiezen en zelf te bepalen welke woning ze op die kavel willen laten bouwen. De koopsom van de kavel en de bouwprijs van de woning maken samen de totale koopsom. Met dit model kan vanuit het wensenlijstje en het beschikbare budget de ideale keuze gemaakt worden.

De belangstelling en interesse voor het project is groot. Zeker nu vaststaat, dat de derde fase er echt gaat komen. Sterker nog, de bouw start als de eerste vijf woningen zijn verkocht. De planning is om in april te beginnen met de werkzaamheden om te gaan bouwen.

Met de prachtige ligging in het natuur- en recreatiegebied de Bernisse is Zuytland Buiten een uniek vakantiepark. Er zijn genoeg mensen die hier zouden willen gaan wonen. Permanente bewoning is alleen niet toegestaan. Gelukkig mag u wel 365 dagen per jaar gebruik maken van uw recreatiewoning.

terug

o2planrealisatie.jpg

Lindeloof Vastgoed BV

Christiaan Huygensweg 31
3225 LD Hellevoetsluis
info@zuytlandbuiten.nl

Logo lindeloof vastgoed

Cloudfaction, internetspecialisten. Lindeloof Vastgoed®